Om oss

Vår resa började på våren 2020. Då grundades Gästareds Hudvård. Sedan dess har vi arbetat dedikerat med att skapa ekologisk hudvård som tar hand om både huden och naturen. Vårt mål har varit att förena vår passion för skönhet och välbefinnande med respekt för miljön.

Vi startade med att tillverka kallrörda tvålar med olika mönster och färgkombinationer. Varje tvål blev unik. En visuell upplevelse utan att tumma på kvalitén.

Nästa produkt som vi tog fram var whipped body butter. Dess naturliga ingredienser ger kroppen precis vad den behöver. Denna mjukgörande och väldigt dryga body butter smälter snabbt in i huden och får den att stråla av välmående.

Vi fortsätter att växa och utvecklas. Nu har vi även introducerat flytande oljebaserad tvål – en produkt som inte bara rengör utan även vårdar, och ger en känsla av lyx i vardagen.

Vi hoppas att våra produkter kommer att påverka er på samma positiva sätt som de har påverkat oss, och att ni vill fortsätta att följa vår utveckling av framtida produkter. Vår strävan är att få fler människor att få upp ögonen för naturlig hudvård.
Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Gästareds hudvård Powered by Quickbutik